praktijk voor zijnsoriëntatie

Relatiecursus ‘Houd me vast’

Houd je liefde levend door je emotionele verbondenheid te eren.
De training Houd me vast van het najaar 2016 was weer inspirerend en verdiepend voor de deelnemende paren.  Nieuwe data voor trainingen in het voorjaar worden binnenkort op deze plek gepubliceerd. Deze cursus is geschikt voor stellen die het contact met hun partner willen verbeteren of die hun relatie nieuw leven in willen blazen. Het is te leren om ruzies te stoppen, of om ‘zwijgen’ of ‘afstand nemen’ te doorbreken. Het is mogelijk om de onderlinge verbinding met je geliefde te verdiepen. Wel vraagt het je inzet, je moed en motivatie. Uitgangspunt van de cursus is de visie dat elk mens ernaar verlangt zich verbonden te weten met een belangrijke en dierbare ander.

De relatiecursus ‘Houd me vast’ is gebaseerd op de Emotionally Focused Therapy ontwikkeld door Sue Johnson en geeft concrete handvatten voor het verstevigen van de onderlinge verbondenheid in de partnerrelatie. Alle paren (hetero- en homo-stellen, getrouwd, samenwonend of apart wonend) zijn welkom. De cursus is bedoeld voor stellen die hun relatie willen verdiepen en sterker willen maken. Echter, deze relatiecursus is niet bedoeld voor stellen die van plan zijn uit elkaar te gaan, of waarbij geweld speelt in de relatie of wanneer er sprake is van een buitenechtelijke relatie; in deze situaties is relatietherapie bij een EFT therapeut meer de aangewezen weg. Wel kan de cursus een goed werkzame aanvulling zijn voor paren die al bezig zijn met relatie therapie.

Wat: Relatie training waarin je de oefeningen uitdrukkelijk doet met je eigen partner. Inleidingen, theorie en korte nabesprekingen van de oefeningen doen we in een groep van minimaal 4 stellen. 

Houd me vast training Bloemendaal

Data en tijd: 4 zaterdagen van 13.00-17.30 uur, 10 februari, 10 en 24 maart en 7 april 2018. VOLGEBOEKT
Waar: Bovenruimte huisartsenpraktijk Dennenweg 17, 2061 HW Bloemendaal (bij Haarlem)
Trainers: Kiki Nelissen-Kleipool, gevorderd EFT therapeut, mindfulness trainer en zijnsgeorienteerd begeleider
Sikko Salverda, gecertificeerd EFT-therapeut, psychotherapeut.
Kosten Houd me vast training: 675,00 per paar, inclusief materialen, koffie, thee.
Inschrijven: via contactformulier of via info@leveninnu.nl/06-41611325

Houd me Vast training Amsterdam
Data en tijd: 2 hele zondagen van 9.30-18.00 uur op 3 en 17 juni 2018
Waar: Javastraat 157 H, 1095 CC Amsterdam
Trainers
: Kiki Nelissen-Kleipool en Marjoleine Streefkerk, beiden gevorderd EFT therapeut
Kosten: €675,00 per paar, inclusief materialen, koffie, thee en eenvoudige lunch.
Inschrijven via contactformulier of info@leveninnu.nl/06 41611325