praktijk voor zijnsoriëntatie

Relatiecursus ‘Houd me vast’

Houd je liefde levend door je emotionele verbondenheid te eren.
De training Houd me vast van het najaar 2016 was weer inspirerend en verdiepend voor de deelnemende paren.  Nieuwe data voor trainingen in het voorjaar worden binnenkort op deze plek gepubliceerd. Deze cursus is geschikt voor stellen die het contact met hun partner willen verbeteren of die hun relatie nieuw leven in willen blazen. Het is te leren om ruzies te stoppen, of om ‘zwijgen’ of ‘afstand nemen’ te doorbreken. Het is mogelijk om de onderlinge verbinding met je geliefde te verdiepen. Wel vraagt het je inzet, je moed en motivatie. Uitgangspunt van de cursus is de visie dat elk mens ernaar verlangt zich verbonden te weten met een belangrijke en dierbare ander.

De relatiecursus ‘Houd me vast’ is gebaseerd op de Emotionally Focused Therapy ontwikkeld door Sue Johnson en geeft concrete handvatten voor het verstevigen van de onderlinge verbondenheid in de partnerrelatie. Alle paren (hetero- en homo-stellen, getrouwd, samenwonend of apart wonend) zijn welkom. De cursus is bedoeld voor stellen die hun relatie willen verdiepen en sterker willen maken. Echter, deze relatiecursus is niet bedoeld voor stellen die van plan zijn uit elkaar te gaan, of waarbij geweld speelt in de relatie of wanneer er sprake is van een buitenechtelijke relatie; in deze situaties is relatietherapie bij een EFT therapeut meer de aangewezen weg. Wel kan de cursus een goed werkzame aanvulling zijn voor paren die al bezig zijn met relatie therapie.

Wat: Relatie training waarin je de oefeningen uitdrukkelijk doet met je eigen partner. Inleidingen, theorie en korte nabesprekingen van de oefeningen doen we in een groep van minimaal 4 stellen. 

Houd me vast training  Badhoevedorp
Data: donderdagen 16  en  23 november van 17.30-21.30 uur, vrijdag 1 december 9.30-17.30 uur
Waar:  EFT-centrum Noord, Akerdijk 235, 1171 RA Badhoevedorp
Trainers: Kiki Nelissen-Kleipool, gevorderd EFT therapeut, mindfulness trainer en zijnsgeorienteerd begeleider
Susanne Donders, gevorderd EFT therapeut en psychotherapeut

Houd me vast training Alkmaar
Data en tijd: 4 zaterdagen van 13.00-17.30 uur: 10 februari, 10 en 24 maart en 7 april 2018

Waar
:
Sint Pancras (nabij Alkmaar) of Bloemendaal (bij Haarlem) 
Trainers: 
Kiki Nelissen-Kleipool, gevorderd EFT therapeut, mindfulness trainer en zijnsgeorienteerd begeleider
Sikko Salverda, gecertificeerd EFT-therapeut, psychotherapeut.

Kosten Houd me vast training: 675,00 per paar, inclusief materialen, koffie, thee en op vrijdag de lunch.