Image

Wie ben ik

In 1990 kwam ik voor het eerst in aanraking met Zijnsorientatie en dat heeft inspiratie en verdieping in mijn leven gebracht op het gebied van relaties met mijn echtgenoot en mijn (inmiddels volwassen) kinderen, in mijn sociale leven met vrienden en ook in mijn professionele werk.

Inmiddels ben ik al jaren werkzaam als gecertificeerd Zijnsgeorienteerd begeleider, als gecertificeerd Mindfulness trainer en trainer Interpersonal Mindfulness.
Omdat mijn hart speciaal uitgaat naar de diepe volwassen verbinding die voelbaar kan worden in een partnerrelatie en het grote lijden dat ontstaat wanneer die verbinding niet (meer) ervaren kan worden, ben ik me sinds 2008 gaan scholen als relatie begeleider in Emotionally Focused Therapy (EFT) ontwikkeld door de Canadese relatietherapeut Sue Johnson en heb daarin de het niveau gevorderd EFT therapeut behaald. Sinds 2012 geef ik zeker 3 keer per jaar de cursus 'Houd me vast', gebaseerd op het werk van Sue Johnson. In beide vakgebieden Zijnsorientatie en EFT houd ik mijn inspiratie levend door middel van retraites, nascholing, intervisie en supervisie.