Locaties

Praktijk voor Relatiebegeleiding en persoonlijke ontwikkeling
Tele
foon: 06 41611325
Keetberglaan 302
1974 XC IJmuiden
op dinsdag en woensdag de hele dag, en vrijdag ochtend

Praktijk voor Psychotherapie/Psychiatrie
Zijlweg 144,

2015 BH Haarlem
op vrijdagmiddag

www.leveninnu.nl

www.eft.nl

Zakelijke afspraken

Wat betreft individuele en partner begeleiding gelden de volgende ‘huisregels’:

  • Voorafgaand aan een begeleidingstraject voor ik met clienten een oriënterend gesprek. Dit gesprek is bedoeld om je/jullie motivatie te bespreken en te bezien of mijn begeleiding een passende lijkt. De kosten ervoor bedragen €35 liefst contant te voldoen op de datum van de afspraak. 
  • In principe verbind je je of verbinden jullie je daarna voor 5 sessies. In de 5e sessie ruimen we tijd in om te evalueren, waarna we in overleg besluiten om met de sessies door te gaan of een andere vorm van begeleiding te zoeken.
  • Sessies worden gezamenlijk gepland en duren, zowel bij individuele als bij partnerbegeleiding 1 1/4 uur.
  • De tarieven per sessie staan genoemd op de betreffende pagina op deze site.
  • Wanneer een afspraak niet of korter dan 36 uur tevoren wordt afgezegd, dan wordt 75% van het tarief voor gereserveerde tijd in rekening gebracht.
  • Clienten krijgen na afloop van de maand waarin sessies hebben plaats gehad, per post of per mail een factuur daarvoor de sessies. De betalingstermijn is 3 weken. In de zomermaanden worden sessies van juli en augustus samengevoegd op 1 factuur die eind augustus of begin september wordt verzonden.
  • Bij het niet of te laat voldoen van facturen, zal ik eerst herinneringen sturen. Wanneer wederom de factuur/facturen niet worden voldaan, zie ik mij genoodzaakt  een incassobureau in te schakelen.


Tarieven

U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek van ongeveer 30-45 minuten. De kosten daarvoor bedragen €35. Daarin bespreken wij uw motivatie voor de begeleiding en mijn werkwijze. Er is zo gelegenheid om een inschatting te maken over de samenwerking.

Wat betreft de kosten voor individuele sessies hanteer ik een 3 tarievensysteem naar inkomen. Voor het bepalen van het tarief worden alle inkomsten en bijverdiensten meegerekend, ook het inkomen van een eventuele partner.

Sessies 75 minuten per januari 2021

a tot €16.000 per jaar        
individueel €70,50 | relatie 76,50             

b tot €29.000 per jaar        
individueel
87,50 | relatie 97,00

c boven €29.000 per jaar
individueel
105,00 | relatie 123,00

Voor vragen kunt u mailen naar info@leveninnu.nl 

Contact formulier