Mindfulness

Het volgen van een mindfulness-training geeft je handvatten om effectief met de stress van het leven om te gaan. Je leert om bewust, niet (ver)oordelende aandacht te geven aan gebeurtenissen en situaties waar je meestal niet bij stilstaat. Dit helpt je je emotionele veerkracht te laten toenemen en meer te genieten van het leven met al zijn lief en leed.

Het Mindfulness Centrum Kennemerland is het langst bestaande samenwerkingsverband in deze regio, gevormd door 4 gecertificeerde mindfulness trainers. Op aanvraag geef ik in het voorjaar 2019 basis trainingen mindfulness voor (kleine) groepen en voor mensen individueel. 
Voor informatie over ander aanbod, kunt u kijken op www.mindfulnesskennemerland.nl

Mindfulness en Chi Running

Mindfulness en hardlopen zijn niet hetzelfde, maar je zult merken dat je mentale houding van grote invloed is op het lopen. Chi Running is een uitgebalanceerde techniek van hardlopen, die gemak en plezier waarmee je loopt vergroot en de kans op blessures doet afnemen. Samen met 2 ervaren Chi Running coaches geef ik jaarlijks een weekend op Terschelling voor beginnende en ervaren hardlopers. In de mindfulness oefeningen werken we met ontvankelijk lichaamsbewustzijn; in de looptechniek gebruiken we datzelfde bewustzijn in een geleidelijke versnelling van bewegen.

2019

Weekend Mindfulness en Chi Running  
27 sept 15.00 uur t/m 29 sept 15.00 uur
Volkshogeschool Terschelling
Met begeleiding van de Chi Running instructeurs Marion Meesters, Ans Oudejans en Mindfulness trainer Kiki Nelissen. Voor inschrijven en meer infomatie: https://www.chirunning.nl


Inschrijven en nadere informatie via contactformulier of info@leveninnu.nl of tel 06 41611325

 

Image